Novo

понедељак, 20. октобар 2014.

Šipovo, prirodne ljepote u BiH






Nije uvijek potrebno da putujemo daleko kako bi uživali i u potpunosti se relaksirali od svakodnevnice. Baterije možemo i napuniti u predivnoj prirodi na koju u Bosni i Hercegovini zaista možemo biti ponosni.
Jedna od takvih lokacija je Šipovo koje je oko tri sata vožnje udaljeno od Sarajeva, a oko sat i dvadeset minuta od Banjaluke.

Sipovo

Sipovo-BiH

Nekoliko kilometara od centra Šipova izgrađen je turistički kompleks Pliva i to uz rijeku okružen netaknutom prirodom. Idealno mjesto za jednodnevne izlete ali i višednevne odmore sa prijateljima.

Priroda-BiH

Nakon nekoliko minuta uz Plivu, slušajući njeno sudaranje sa kamenjem, te posmatranja zeleno-smeđih nijansi šume koja je okružuje, zaboravite na sve ono što vas iscrpljuje i zamara i prodišete punim plućima.

Pliva-Sipovo


Zahvaljujući dodatnom sadržaju dan možete provesti u sportskom duhu birajući između raftinga na Plivi, biciklizma prirodnim stazama ili šetnje do izvora Plive ili po okolnim predjelima.
Koju god opciju da izaberete vaše tijelo će biti mnogo zahvalno što ste mu pružili relaksirajući dan u prirodi koji je prava terapija za sve one koji mnogo vremena zbog posla provode u kancelarijama.

Priroda-u-BiH

Ovo je samo jedna od mnogobrojnih lokacija u BiH u kojima je priroda nevjerovatno lijepa i koje zaista treba posjetiti. Uživajmo u tome kad god nam se pruži prilika.

Lejla Brčaninović
  • Blogger komentari
  • Facebook komentari

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: Šipovo, prirodne ljepote u BiH Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top